Slett Business Audit-kontoen din
Utkast — før utgivelse må det verifiseres mot det virkelige endepunktet for kontosletting, oppbevaringsperioder, firmakontaktdetaljer og juridisk gjennomgang.
Fra appen
- Åpne Innstillinger i Business Audit.
- Trykk Slett konto og bekreft den irreversible slettingen.
Appen sletter Business Audit-dataene på denne enheten og sender en forespørsel om å slette kontoen fra serveren. Hvis serverforespørselen mislykkes, følg trinnet for å prøve på nytt i appen; en suksessmelding må ikke vises før prosessen er fullført.
Hvis du ikke får tilgang til appen
Fra e-postadressen du registrerte deg med, send en e-post til serqanaktas@gmail.com med tittelen “Slett min Business Audit-konto og tilhørende serverdata”. Ytterligere informasjon kan bli bedt om å bekrefte identiteten din. Tidspunktet for å fullføre forespørselen og eventuelle juridiske oppbevaringsunntak vil bli kommunisert til deg når du søker.
Andre enheter og eksporterte filer
Kontosletting kan ikke fjernslette en lokal kopi som er frakoblet på en annen enhet, en fil du tidligere har eksportert, eller en sikkerhetskopi av operativsystem/tredjepart. Slett Business Audit-dataene på disse enhetene separat gjennom appen, og fjern også eksporterte filer og dine egne sikkerhetskopier. Denne adferden for sletting og gjenoppretting på tvers av enheter må avtales separat før utgivelse.