Verwijder uw Business Audit-account
Concept — voordat het wordt vrijgegeven, moet het worden geverifieerd aan de hand van het echte eindpunt voor accountverwijdering, bewaartermijnen, contactgegevens van het bedrijf en juridische beoordeling.
Vanuit de app
- Open Instellingen in Business Audit.
- Tik op Account verwijderen en bevestig de onomkeerbare verwijdering.
De app wist de Business Audit-gegevens op dit apparaat en verzendt een verzoek om het account van de server te verwijderen. Als het serververzoek mislukt, volgt u de stap voor opnieuw proberen in de app; er mag pas een succesbericht worden weergegeven als het proces is voltooid.
Als u geen toegang hebt tot de app
Stuur vanaf het e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd een e-mail naar serqanaktas@gmail.com met de titel “Verwijder mijn Business Audit-account en bijbehorende servergegevens”. Er kan om aanvullende informatie worden gevraagd om uw identiteit te verifiëren. De tijd om het verzoek te voltooien en eventuele wettelijke uitzonderingen op het gebied van bewaring worden u meegedeeld wanneer u zich aanmeldt.
Andere apparaten en geëxporteerde bestanden
Het verwijderen van een account kan niet op afstand een lokale kopie verwijderen die offline is achtergelaten op een ander apparaat, een bestand dat u eerder hebt geëxporteerd, of een back-up van het besturingssysteem/derden. Verwijder de Business Audit-gegevens op die apparaten afzonderlijk via de app, en verwijder ook geëxporteerde bestanden en uw eigen back-ups. Dit verwijder- en herstelgedrag op verschillende apparaten moet afzonderlijk worden overeengekomen voordat het wordt vrijgegeven.